Instruccions


Per començar a jugar clica Entra al Supermercat.

En la primera pantalla indica quins residus recicles habitualment, clicant dins de la caixeta que hi ha entre la imatge i el seu nom. Un cop ho hagis fet, selecciona Continua cap el supermercat.

Un cop dins la plana principal del supermercat, veuràs les diferents seccions disponibles en el supermercat i entra dins de la secció que desitgis clicant sobre el nom.

Dins de cada secció trobaràs diferents productes amb diferents envasos disponibles. Hauràs d'indicar aquell producte que s'assembla més al que usualment compres, tenint en compte que:

En cas que vulguis canviar el tipus d'envàs d'un producte ja seleccionat, només cal clicar sobre el botó compra del producte que realment adquireixes (indicant la procedència primer si fos necessari). Veuràs que l'incorrecte ha desaparegut de la teva llista de la compra i l'ha substituït el correcte.

Si el que vols és eliminar un producte de la cistella de la compra, clica sobre la icona de la paperera que apareix al costat del seu nom.

Un cop has seleccionat els productes d'una secció, torna al supermercat clicant sobre el rètol torna a la vista general del supermercat i pots seguir entrant a les seccions i comprant el que usualment compres.

Un cop has comprat tot el que volies, al final de la llista de la compra apareix un botó de passa per caixa clicant-lo obtindràs els resultats de la teva compra.

Si encara vols afegir algun altre producte, pots tornar al supermercat clicant sobre el rètol torna a la vista general del supermercat.

En aquesta pantalla final s'indiquen:

Finalment s'ofereix la possibilitat de tornar a començar o d'imprimir (en pdf) els resultats.Inici | Instruccions | Crèdits | Informació tècnica addicional | Àrea d'administració